Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gefu Bivita csíráztató üveg

Ár:
7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Cikkszám: 430804189101
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs készleten
Várható szállítás: 2020. szeptember 21.
Szerezhető hűségpontok: 375

Konyhai eszközök

csíráztass otthon, hogy mindig legyen friss zöld, amit a salátádba vagy krémleves tetejére tehetsz

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • átmérő: 12,8 cm, magasság: 18,4 cm
  • anyaga: boroszilikát üveg, szilikon, műanyag és rozsdamentes acél
  • mosogatógépben mosható
  • az alj rész felfogja a lecsöpögő vizet
  • származási hely: Németország

Kapcsolódó recept

Lilakáposztás almasaláta mungóbabcsírával 

Hozzávalók: 

  • 400 ml almalé 
  • 150 g cukor
  • 1 kis fej lilakáposzta
  • 2 hagyma
  • 100 ml fehér balzsamecet 
  • 50 g dióolaj
  • 4 alma
  • mungóbab csíramag

Mielőtt elkészítenénk a salátát, pár nappal korábban tegyük a csíramagokat a csíráztató edénybe, hogy friss csíránk legyen a salátához.

Az almalevet a cukorral és a sóval összefőzzük. Alacsony lángon addig főzzük, amíg besűrösödik, a fele mennyiség marad az edényben.
A lilakáposzta külső leveleit eltávolítjuk, negyedeljük, majd egy gyalu segítségével vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a balzsamecettel együtt az almaleves szószhoz, majd egy botmixer segítségével öntetet készítünk belőle.
Az almákat miután megmostunk vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az öntetünkhöz, majd a lilakáposztát összekeverjük a csírával és ráöntjük az öntetet.
Salátás tálkákban tálaljuk.

Forrás: www.gefu.de

  •   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: csíra, csíráztató, gefu, tavasz

Keresés